Over Ons

Bouw Technisch Personeel

De uitzender voor Ouderwets Vakmanschap

Bouw Technisch Personeel is jouw partner in oplossingen. Wij geloven in vakmanschap en kwaliteit, en dat tegen de juiste tarieven. Met onze VCU-certificering, SNA-registratie en SNF-accreditatie garanderen wij de hoogste normen. Onze vaklieden hebben een uitstekende beheersing van de Engelse en/of Duitse taal en zijn inzetbaar door heel Nederland.

Bij ons staat ouderwets vakmanschap centraal, maar we combineren het met de nieuwste kennis en vaardigheden die nodig zijn in de moderne bouwwereld. Onze vakmensen worden voortdurend bijgeschoold en gecertificeerd. We bieden oplossingen zoals uitzending, detachering, opleiding en payrolling. Ons uitgebreide netwerk van vakmensen in de bouwsector, ondersteund door onze SNA- en SNF-certificeringen, stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden, of je nu in Nederland of elders in Europa actief bent.

Vakmanschap

We geloven in de kracht van ouderwets vakmanschap, versterkt door hedendaagse kennis en technologie.

Ervaring

Als jong en dynamisch bedrijf hebben we toch een schat aan ervaring in de bouw en techniek.

Taalvaardigheid

Onze vaklieden beheersen de Engelse en/of Duitse taal. En zijn inzetbaar door heel Nederland.

Gecertificeerd

Wij zijn trots op onze VCU-certificering en onze SNA en SNF registratie.

Kwaliteit

We bieden topkwaliteit tegen gepaste tarieven.

Jouw Brug naar Bouwtalent

Wij verbinden getalenteerde uitzendkrachten met vooraanstaande bedrijven in de bouw- en technische sector. Onze expertise garandeert de perfecte match voor deze branche.