Skip to content

Vaklieden

Ouderwets vakmanschap! Dat is waar wij voor staan. De mensen waar wij mee werken weten dit als geen ander. Ze zijn ervaren, goed opgeleid en flexibel en bovendien echte vaklieden. Daarbij denken ze mee met onze opdrachtgevers. Onze mensen zijn altijd volledig voorzien van gereedschap en PBM’s op onze projecten. Wij zijn geen urenfabriek maar een bedrijf dat staat voor zijn mensen.
Daarom bieden wij opleidingsmogelijkheden voor onze mensen middels ons opleidingslabel “BouwBikkels”. Hierdoor creëren wij doorgroeimogelijkheden en kansen voor onze mensen. Wil je
ook werken bij een jong en dynamisch bedrijf waar ouderwets vakmanschap voorop staat? Waar je geen nummer bent en waar je wordt ingezet op uitdagende en verschillende projecten. Waar je als vakman serieus genomen wordt en de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, meld je dan bij ons aan. Aan de hand van een informeel gesprek zullen we beoordelen of er een match is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij hebben altijd mogelijkheden voor goede vaklieden in de bouw en techniek, bijvoorbeeld voor timmermannen, elektromonteurs, installatiemonteurs, tegelzetters, metselaars, kalkzandsteen lijmers / stellers.

Meld je aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.